Reviews


4 stars after 456 reviews
Tasty Factory Rottumeroog 90 0238888693
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza en patatjes besteld. Ondanks de enorme drukte de bestelling op tijd klaar! 7/15/2024
Tasty Factory Rottumeroog 90 0238888693
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Helaas wederom veel later dan aangekondigd. 1 blikje drinken bij 2 menu’s. Pita broodjes waren duidelijk opgepiept. Bij de patat zaten behoorlijk wat zwarte. Was altijd heel goed, maar laatste tijd erg teleurstellend. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/14/2024
Tasty Factory Rottumeroog 90 0238888693
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
7/13/2024
Tasty Factory Rottumeroog 90 0238888693
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/13/2024
Tasty Factory Rottumeroog 90 0238888693
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker gegeten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/7/2024
Tasty Factory Rottumeroog 90 0238888693
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Jammer dat je de bestelling niet meer online kan volgen. 6/26/2024
Tasty Factory Rottumeroog 90 0238888693
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/23/2024
Tasty Factory Rottumeroog 90 0238888693
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top pizzeria goed service aardig mensen en goed kwaliteit This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/9/2024
Tasty Factory Rottumeroog 90 0238888693
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker en snel bezorgd 6/8/2024
Tasty Factory Rottumeroog 90 0238888693
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker gegeten! 6/8/2024
Tasty Factory Rottumeroog 90 0238888693
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Kipfilet schotel niet aan te raden 5/27/2024
Tasty Factory Rottumeroog 90 0238888693
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/23/2024
Tasty Factory Rottumeroog 90 0238888693
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestelling gekregen zonder blikje , gebeld en was mijn eigen fout had niet aangegeven welk drankje ik wou , alsnog bracht de medewerker een blikje nog na ..dat noem ik echte service !!! 5/23/2024
Tasty Factory Rottumeroog 90 0238888693
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik heb een gewoon kapsalon shoarma besteld maar ik heb een pittige ontvangen!!! Ik heb alleen 2 hapjes gegeten en de rest weggegooid helaas. Please meer opletten volgende keer. 5/16/2024
Tasty Factory Rottumeroog 90 0238888693
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Soepel, netjes en heerlijke pizza's. 4/24/2024
Tasty Factory Rottumeroog 90 0238888693
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/5/2024
Tasty Factory Rottumeroog 90 0238888693
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bestelling kwam netjes in het geselecteerde tijdvak. Eten was goed, porties waren ruimschoots voldoende, de pittige dingen waren echt pittig. Zeker voor herhaling vatbaar. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/31/2024
Tasty Factory Rottumeroog 90 0238888693
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/28/2024
Tasty Factory Rottumeroog 90 0238888693
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker, super snel en aardige medewerkers. 2/24/2024
Tasty Factory Rottumeroog 90 0238888693
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kipburgers en wrap zijn daar heerlijk! 2/23/2024
Tasty Factory Rottumeroog 90 0238888693
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorg en afhaal tijd is extreem Meer dan 1 uur 2/21/2024
Tasty Factory Rottumeroog 90 0238888693
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2/20/2024
Tasty Factory Rottumeroog 90 0238888693
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke kip burger en wraps! Snel geleverd, top! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/11/2024
Tasty Factory Rottumeroog 90 0238888693
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Sinds tijdje weer eens pizza gehaald, hete kip en gorgonzola. Ze waren heerlijk en goed gevuld. 2/10/2024
Tasty Factory Rottumeroog 90 0238888693
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten 1/27/2024
Tasty Factory Rottumeroog 90 0238888693
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/23/2024
Tasty Factory Rottumeroog 90 0238888693
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was erg lekker! Tot de volgende keer InshaAllah 1/22/2024
Tasty Factory Rottumeroog 90 0238888693
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/21/2024
Tasty Factory Rottumeroog 90 0238888693
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Patat was zacht en overbakken 1/20/2024
Tasty Factory Rottumeroog 90 0238888693
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals de naam al zegt, heerlijk tasty This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/7/2024
Tasty Factory Rottumeroog 90 0238888693
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Slechte kwaliteit, was wel eens beter. 1/6/2024
Tasty Factory Rottumeroog 90 0238888693
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top 12/21/2023
Tasty Factory Rottumeroog 90 0238888693
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
very nice;)) This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/17/2023
Tasty Factory Rottumeroog 90 0238888693
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere pizza's 1 pizza was verkeerd, kregen een nieuwe 12/1/2023
Tasty Factory Rottumeroog 90 0238888693
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/18/2023
Tasty Factory Rottumeroog 90 0238888693
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/18/2023
Tasty Factory Rottumeroog 90 0238888693
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/15/2023
Tasty Factory Rottumeroog 90 0238888693
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/12/2023
Tasty Factory Rottumeroog 90 0238888693
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was warm Voldoende kaas maar bezorgen duurde helaas erg lang 11/4/2023
Tasty Factory Rottumeroog 90 0238888693
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik vond de hotwings echt weinig voor het geld wat je ervoor betaald ! En er zat satésaus door de kapsalon die begrepen we niet echt !! Verder hebben we genoten vd pizza alhoewel deze steeds lijkt te krimpen in verhouding tot de prijs ! 11/2/2023
Tasty Factory Rottumeroog 90 0238888693
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
kwam een leuke jonge bezorger met eten brengen denk net aan 17 jaar getint. Heel beleefd, hij was bang door de regen dat zijn natte handen het eten nat zou maken. En vroeg heel netjes mevrouw kunt u het eten uit het thuisbezorgd tas halen anders word u eten nat. Zo lief en slim dat die daar over na dacht. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/29/2023
Tasty Factory Rottumeroog 90 0238888693
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk 👌 thank you! 10/25/2023
Tasty Factory Rottumeroog 90 0238888693
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vriendelijke bezorging, heerlijk gegeten! Zeker voor herhaling vatbaar 10/23/2023
Tasty Factory Rottumeroog 90 0238888693
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Eten is prima, alleen iets vergeten waar ik daarna weer 30 min op heb zitten wachten. Eten was dit keer wel snel bezorgd, normaal bestel ik op tijd en komen ze pas 1/2 uur later 10/23/2023
Tasty Factory Rottumeroog 90 0238888693
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
De penne pasta met garnalen was verrukkelijk! Vriendelijk personeel. Wees voorbereid dat de bezorging lang kan duren. (1 uur en 10 minuten) 10/21/2023
Tasty Factory Rottumeroog 90 0238888693
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten en top service 10/20/2023
Tasty Factory Rottumeroog 90 0238888693
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/19/2023
Tasty Factory Rottumeroog 90 0238888693
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel en eten was super lekker! 10/11/2023
Tasty Factory Rottumeroog 90 0238888693
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Superheet bezorgd binnen schappelijke tijd. Heerlijk gegeten. Vriendelijke bezorging. Top!! 10/9/2023
Tasty Factory Rottumeroog 90 0238888693
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker gegeten pizza’s waren goed gebakken. 9/29/2023
Tasty Factory Rottumeroog 90 0238888693
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
20 minuten later dan aangegeven en er zat rucola op mijn pizza, niet besteld! 9/28/2023
Tasty Factory Rottumeroog 90 0238888693
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/23/2023
Tasty Factory Rottumeroog 90 0238888693
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Goedenavond, Voor 18.44 zou de bestelling geleverd worden. Letterlijk 19.14 bel ik om te vragen wat de bestelling blijft. Die zou op dat moment de deur uitgaan. Die komt letterlijk nu pas binnen!!! Zover is mijn adres niet van jullie af. Alsof dit niet genoeg was, heb ik duidelijk met koeienletters aangegeven om geen uien in de pizza te doen vanwege allergie maar toch vertikken jullie het en krijg ik hier een tonijn pizza met ui. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/17/2023
Tasty Factory Rottumeroog 90 0238888693
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten voor 'normale' prijzen. Erg blij dat jullie wel pizza met geitenkaas hebben! 9/12/2023
Tasty Factory Rottumeroog 90 0238888693
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect 9/7/2023
Tasty Factory Rottumeroog 90 0238888693
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kapsalon was erg lekker! 9/7/2023
Tasty Factory Rottumeroog 90 0238888693
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
7/29/2023
Tasty Factory Rottumeroog 90 0238888693
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/24/2023
Tasty Factory Rottumeroog 90 0238888693
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top 7/21/2023
Tasty Factory Rottumeroog 90 0238888693
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
7/21/2023
Tasty Factory 4 stars after 456 reviews
Tasty Factory