Reviews


4 stars after 456 reviews
Tasty Factory Rottumeroog 90 0238888693
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle bezorging helemaal top!!eten zoals gewoonlijk lekker! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/16/2023
Tasty Factory Rottumeroog 90 0238888693
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/15/2023
Tasty Factory Rottumeroog 90 0238888693
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/15/2023
Tasty Factory Rottumeroog 90 0238888693
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/10/2023
Tasty Factory Rottumeroog 90 0238888693
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/30/2023
Tasty Factory Rottumeroog 90 0238888693
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer erg lekker 6/29/2023
Tasty Factory Rottumeroog 90 0238888693
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/25/2023
Tasty Factory Rottumeroog 90 0238888693
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/23/2023
Tasty Factory Rottumeroog 90 0238888693
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Vaak zijn jullie iets later met leveren, maar deze keer was het keurig optijd! Maar het eten is altijd heerlijk 6/19/2023
Tasty Factory Rottumeroog 90 0238888693
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/16/2023
Tasty Factory Rottumeroog 90 0238888693
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/12/2023
Tasty Factory Rottumeroog 90 0238888693
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Great on all, food quality, service, and easines to order. 6/6/2023
Tasty Factory Rottumeroog 90 0238888693
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Helaas laat bezorgd maar het was lekker 5/27/2023
Tasty Factory Rottumeroog 90 0238888693
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/27/2023
Tasty Factory Rottumeroog 90 0238888693
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/26/2023
Tasty Factory Rottumeroog 90 0238888693
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/13/2023
Tasty Factory Rottumeroog 90 0238888693
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/13/2023
Tasty Factory Rottumeroog 90 0238888693
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Eten was koud en kwam 15 min later dan verwacht 5/10/2023
Tasty Factory Rottumeroog 90 0238888693
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was erg koud daardoor niet lekker jammer. 5/6/2023
Tasty Factory Rottumeroog 90 0238888693
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Het eten was gisteravond gewoon koud bezorgd wat de kwaliteit teniet wordt gedaan hoop dat wij compensatie krijgen mvrgr Mike Witteman 5/4/2023
Tasty Factory Rottumeroog 90 0238888693
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/27/2023
Tasty Factory Rottumeroog 90 0238888693
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
As always great food and reliable delivery. 4/25/2023
Tasty Factory Rottumeroog 90 0238888693
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/15/2023
Tasty Factory Rottumeroog 90 0238888693
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/9/2023
Tasty Factory Rottumeroog 90 0238888693
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
1,5 uur moeten wachten. Pizza's waren redelijk....Maar zeker niet voor herhaling vatbaar. 4/8/2023
Tasty Factory Rottumeroog 90 0238888693
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/30/2023
Tasty Factory Rottumeroog 90 0238888693
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/27/2023
Tasty Factory Rottumeroog 90 0238888693
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/19/2023
Tasty Factory Rottumeroog 90 0238888693
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/12/2023
Tasty Factory Rottumeroog 90 0238888693
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten en vriendelijke bezorging 3/11/2023
Tasty Factory Rottumeroog 90 0238888693
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Pizza was lekker, maar jullie moeten echt aan bezorgtijd werken Bijna 2 uur gewacht, terwijl ik aanvink zo snel mogelijk Bezorg was wel heel aardig 3/10/2023
Tasty Factory Rottumeroog 90 0238888693
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weinig vulling voor alle drie de verschillende pizza’s. 3/4/2023
Tasty Factory Rottumeroog 90 0238888693
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik had een gorgonzola pizza besteld, maar het leek meer een margarita, weinig kaas !! Ben ik niet gewend van tastyfactory. Erg jammer. Wel heel snel bezorgd. 3/2/2023
Tasty Factory Rottumeroog 90 0238888693
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Helaas heel lang moeten wachten op ons eten, was ook al wat koud. Beetje jammer! 3/1/2023
Tasty Factory Rottumeroog 90 0238888693
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Heel lang op de bestelling moeten wachten. Daarbij moesten wij hier zelf vier keer achteraan bellen. Wij kregen geen excuses. Dit was erg jammer. Want normaliter zijn wij niet geheel ontevreden over deze zaak. 2/22/2023
Tasty Factory Rottumeroog 90 0238888693
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/16/2023
Tasty Factory Rottumeroog 90 0238888693
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
het was heel lekker en op tijd bezorgt. burger was perfect en een goeie portie patat, het enige was dat de patat aan de wat slapperige kant was vandaar 4 ster. en de website werkte goed alleen misschien bij de hotwings kipnuggets etc erbij zetten hoeveel het er zijn. voorderest helemaal top! 2/13/2023
Tasty Factory Rottumeroog 90 0238888693
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/11/2023
Tasty Factory Rottumeroog 90 0238888693
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Extra kaas besteld, heel weinig extra gekregen! 2/9/2023
Tasty Factory Rottumeroog 90 0238888693
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was super lekker 2/3/2023
Tasty Factory Rottumeroog 90 0238888693
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten is altijd top en warm bij bezorging. 2/2/2023
Tasty Factory Rottumeroog 90 0238888693
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/1/2023
Tasty Factory Rottumeroog 90 0238888693
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/21/2023
Tasty Factory Rottumeroog 90 0238888693
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pasta India was droog 1/17/2023
Tasty Factory Rottumeroog 90 0238888693
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was ruim optijd. Pizza was lekker warm. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/15/2023
Tasty Factory Rottumeroog 90 0238888693
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Sorry jongens maar of meer bezorgers aannemen in piek uren of alleen maar laten ophalen. 18:55 besteld en 20:34 bezorgd. Goed dat eigenaar en ik elkaar hebben gesproken. Volgende x bel ik eerst wat de levertijd is of haal ik op. Smaak is goed en de kinderen vinden ze ook lekker. 1/14/2023
Tasty Factory Rottumeroog 90 0238888693
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer lekker gegeten en het eten was nog goed warm. het eten kwam iets later aan als aangegeven op de website. Voor de zeurende mensen onder ons als je denkt dat je beter bent in bezorgen: “ kom dan met de oplossing in plaats van sterren af te nemen van deze heerlijk smakende Toko. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/8/2023
Tasty Factory Rottumeroog 90 0238888693
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Voor het eerst besteld vandaag bij jullie. Was lekker en nog goed warm. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/1/2023
Tasty Factory Rottumeroog 90 0238888693
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was heerlijk en alles klopte ook qua bestelling. Helemaal top! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/1/2023
Tasty Factory Rottumeroog 90 0238888693
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
12/31/2022
Tasty Factory Rottumeroog 90 0238888693
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/29/2022
Tasty Factory Rottumeroog 90 0238888693
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd lekker en vers/warm. 12/29/2022
Tasty Factory Rottumeroog 90 0238888693
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/23/2022
Tasty Factory Rottumeroog 90 0238888693
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Omdat het glad was en wss druk heb ik mijn bestelling 2 uur na de bezorgtijd gekregen. En de pizza was een beetje verbrand van de onderkant 12/19/2022
Tasty Factory Rottumeroog 90 0238888693
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Nog niet eerder zulke lekkere pasta gegeten!!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/18/2022
Tasty Factory Rottumeroog 90 0238888693
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ja goede zaak met heerlijk eten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/18/2022
Tasty Factory Rottumeroog 90 0238888693
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Duurde 2 uur This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/18/2022
Tasty Factory Rottumeroog 90 0238888693
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik had één patat bij mijn bestelling, ook betaald en stond op de bon, zat alleen niet in de tas, dat was een beetje jammer...maar goed iets vergeten is menselijk denk ik dan maar weer. 12/17/2022
Tasty Factory Rottumeroog 90 0238888693
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2 uurtje geleden heb ik kapsalon en pizza besteld en tot nu toe niks ontvangen!!!! 12/16/2022
Tasty Factory Rottumeroog 90 0238888693
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/16/2022
Tasty Factory 4 stars after 456 reviews
Tasty Factory